ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πάνω από μία δεκαετία στην πώληση και εγκατάσταση ασύρματων συναγερμών σπιτιών. Διαθέτει αξιόπιστους, ενσύρματους και ασύρματους συναγερμούς σπιτιών και κάμερες ασφαλείας, έμπειρο και οργανωμένο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού. Επίσης στελεχώνεται από έμπειρους εγκαταστάτες και πωλητές που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καταλληλότερα συστήματα συναγερμού για το σπίτι ή το κατάστημά σας.
Η εταιρεία μας διαθέτει και εγκαθιστά ενσύρματους και ασύρματους συναγερμούς σπιτιών και καταστημάτων. Ωστόσο προτείνει πάντα στους πελάτες της, την αγορά και εγκατάσταση ασύρματων συναγερμών καθώς τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία των ασύρματων συναγερμών έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που δεν υπολείπονται ούτε σε επιδόσεις αλλά ούτε και σε αξιοπιστία των ενσύρματων. site: asyrmatoi synagermoi

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων. Για την εγκατάστασή τους δεν χρειάζονται καλωδιώσεις και τρυπήματα τοίχων. Καλέστε μας σήμερα για δωρεάν μελέτη και προσφορά.
Ασύρματο σύστημα συναγερμού με εύκολη εγκατάσταση ιδανικό για μικρά σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα και επιχειρήσεις. Ο συναγερμός είναι ασύρματος, δεν χρειάζονται καλώδια για την εγκατάστασή του και έχει τη δυνατότητα σε περίπτωση ενεργοποίησης του να μας ειδοποιεί στα κινητά μας ή και να συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων.